Tânăr de 17 ani, acuzat că a violat o femeie de 71 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat cu cătușe la mâini.
Un tânăr de 17 ani din comuna Someş Odorhei este acuzat că ar fi violat o femeie de 71 de ani. Foto: GettyImages

Un tânăr de 17 ani din comuna Someş Odorhei este acuzat că ar fi violat o femeie de 71 de ani, din aceeaşi localitate, bărbatul fiind arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile.

„În fapt, la data de 1 octombrie, ora 23,28, o femeie, în vârstă de 71 de ani, din comuna Someş Odorhei, a sesizat poliţia, prin 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa, a agresat-o şi a violat-o, după care s-a făcut nevăzut. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou s-au deplasat imediat la faţa locului şi au demarat cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării autorului şi dispunerii măsurilor legale, pentru comiterea infracţiunii de viol. În urma investigaţiilor de specialitate şi a probatoriului administrat, ieri, 2 octombrie, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 17 ani, din comuna Someş Odorhei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate de Agerpres, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, tânărul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei decizii a instanţei de judecată.

În cauză, se continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu şi finalizării urmăririi penale.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri