Tânăr împuşcat de cinci ori şi abandonat în stradă, la Satu Mare. Unul dintre agresori a fost prins

Data publicării:
cercetare crima mediafax-1

Poliţiştii au organizat filtre în oraş pentru a-l prinde şi pe cel care îl însoţea, un bărbat de 34 de ani. Între timp, bărbatul rănit de o armă letală a fost operat.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă pe o stradă din Satu Mare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Satu Mare, Mihaela Pop, tânărul a fost împuşcat de cinci ori, în abdomen, umăr şi mandibulă.

„Au fost plăgi prin împuşcare. Au fost cinci intrări. S-a folosit o armă letală, cu gloanţe. Am descoperit un glonţ şi pe targa cu care a fost transportat tânărul la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a intrat în operaţie. Când l-a preluat ambulanţa, acesta era conştient”, a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că tânărul furase un taximetru împreună cu alte două persoane, după ce l-au ameninţat pe taximetrist şi l-au forţat să coboare din maşină.

Ulterior, un taximetrist a sesizat poliţiştii că i-a fost furat autoturismul Mercedes cu care circula, de către trei bărbaţi necunoscuţi pe care îi luase în maşină.

Maşina a fost găsită incendiată, în localitatea Mărtineşti de lângă Satu Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri