Tânăr rănit, după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă

Data publicării:
Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
Foto cu caracter ilustrativ: Gulliver/Getty Images

Poliţiştii din Ilfov au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical şi orizontal, pentru prinderea a trei tineri care se aflau într-o maşină ce nu a oprit la semnalele patrulei. Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la un spital din Bucureşti, relatează News.ro.

masina de politie_fb
Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea a trei tineri care se aflau într-o maşină ce nu a oprit la semnalele patrulei Foto: FB

„La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Potrivit acestora, după efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind rănită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească, au mai transmis poliţiştii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri