Târgoviște. Șoferul de microbuz le-a spus pasagerilor: Nu vă grăbiți, oricum veți muri

Data publicării:
accident targoviste

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care este şofer la o firmă de transport public din Târgovişte, a fost internat într-un spital de psihiatrie, unde va fi testat.

Accidentul s-a produs pe o stradă din Târgovişte. Întrucât pe asfalt nu sunt urme de frânare, poliţiştii cred că şoferul nu a făcut nimic ca să evite impactul. Trei femei au fost rănite şi au fost duse de urgenţă la spital.

„Dintr-odată, a pornit viteza foarte tare şi a intrat direct. Atât. Şi a spus că vrea să facă o lume mai bună. A intrat direct în gard cu viteză”, a relatat o pasageră. Întrebată dacă, în opinia sa, șoferul a făcut-o intenționat, femeia a răspuns: „Bineînţeles. Cum altfel?”.

„A spus că vrea să se omoare, să ne omoare”, a declarat o altă pasageră. „A vrut să ne omoare pe noi, vă spun eu”, a adăugat ea.

Întrebat de jurnaliști dacă le-a spus pasagerilor că trebuie să moară, șoferul a replicat că are dreptul la liniște și că a fost puțin bolnav.

Elena Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat că șoferul nu a prezentat leziuni posttraumatice, dar se află într-o stare de agitaţie şi urmează a fi consultat de medicul psihiatru.

Reprezentanţii firmei de transport au refuzat să comenteze incidentul. Conducerea societăţii trebuie dovedească acum faptul că şoferul, care lucrează de opt ani la firma de transport public din Târgovişte, avea testele psihologice la zi.

Şoferul a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Tîrgovişte, unde va supus mai multor investigaţii.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri