Tăriceanu, despre invitarea lui Mike Tyson în Senat: Nu mi se pare o propunere onorantă

Data publicării:
Nevada Boxing Hall Of Fame Induction Ceremony
LAS VEGAS, NV - AUGUST 09: Former boxer Mike Tyson inducts Evander Holyfield (not pictured) into the Nevada Boxing Hall of Fame at the second annual induction gala at the New Tropicana Las Vegas on August 9, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că invitarea fostului pugilist Mike Tyson în Senat nu i se pare justificată. El a adăugat că „nu i se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului”, potrivit News.ro.

Nevada Boxing Hall Of Fame Induction Ceremony
Foto: Guliver/Getty Images

„Eu sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi. Dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune (a activităţii sportive - n.r.) şi tot probabil că nu ar fi fost justificată invitarea lui, aşa cum am văzut”, a comentat Călin Popescu Tăriceanu prezenţa lui MIke Tyson, miercuri, în Parlament.

Tăriceanu a mai spus că, „pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare”.

”Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil şi îi prefer pe aceia. Cred că cei care au făcut propunerea nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contră, îmi pare rău”, a mai spus Tăriceanu.

Vicepreşedintele Senatului, Ben-Oni Ardelean (PNL), a declarat că fostul campion mondial la box profesionist Mike Tyson va veni, miercuri, la Senat. Urmează să viziteze clădirea Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului.

„În şedinţa de miercuri dimineaţă a plenului Senatului va veni şi domnul Mike Tyson, recunoscut în lumea sportului şi a entertainmentului, dar şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul şedinţei Senatului”, a spus, marţi, Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte al Senatului din partea PNL.

Fostul campion mondial la categoria grea, în vârstă de 50 de ani, vine în România pentru a participa la conferinţa de lansare a unei băuturi energizante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri