Sari la conținut

Tarom anulează cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până sâmbătă inclusiv, pasagerii au fost reprogramaţi pe zborurile de Amsterdam

 

Aeroportul Bruxelles Zaventem nu a fost încă redeschis. Directorul aeroportului, Arnaud Feist, a anunţat marţi că va dura cel puţin câteva luni pentru ca aeroportul să fie complet operaţional după atentatele de săptămâna trecută, care au devastat terminalul de plecări.

Joi, Tarom are programată o cursă pe ruta Bucureşti-Amsterdam şi retur, cu plecare la ora 9.00 din Bucureşti, pentru care au fost reprogramaţi pasagerii cu bilete pe cursa de Bruxelles.

Pentru vineri, pasagerii au fost reprogramaţi pentru cursa de Amsterdam cu plecare la ora 16.30 din Bucureşti, iar sâmbătă, călătorii au la dispoziţie cursa Bucureşti - Amsterdam şi retur, cu plecare de pe aeroportul Otopeni la ora 9.00.

”Compania reaminteşte pasagerilor care deţin bilete pe zborurile de Bruxelles anulate din perioada 31 martie - 2 aprilie 2016 că pot solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinaţii operate de Tarom, fără costuri suplimentare”, se precizează în comunicatul Tarom, transmis miercuri.

După atentatele de săptămâna trecută, Tarom a anulat sau redirecţionat spre Amsterdam toate cursele prevăzute spre Bruxelles. Până la atentate, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.

În ultima săptămână, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam.

sursa: news.ro