Tată și fiu, împușcați în cap. Noi detalii dezvăluite de procuror

Data actualizării: Data publicării:
procuror

Multe întrebări fără răspuns în cazul crimei oribile din Piteşti, când un poliţist de la Crimă Organizată şi-a împuşcat copilul de trei ani şi mai apoi şi-a pus capăt zilelor. Procurorul care anchetează cazul a declarat in exclusivitate pentru Digi24 că au fost prelevate probele necesare pentru a stabili dacă bărbatul consumase băuturi sau alte substanţe, mai ales că, la locul crimei, anchetatorii au găsit şi o sticlă de vin pe jumătate goală.

Criminolog: Sunt oameni care nu acceptă ideea despărțirii

Vecinii spun că suferea după despărţirea de soţie şi la gândul că nu o să îşi mai vadă copilul zilnic. Poliţistul trecuse ultima testare psihologică în urmă cu doar câteva luni. Astăzi a fost făcută autopsia celor două cadavre.

Marius Ştefan, procuror: O singură împușcătură, atât în cazului bărbatului de 29 ani, cât și în cazul copilului de 3 ani. Au fost luate toate probele specifice pentru a se stabili dacă există alcoolemie sau a consumat alte substanţe. Nu putem să afirmăm în acest moment că ar fi consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe, urmează ca rezultatele toxicologice să stabilească cu certitudine acest lucru

-Aţi aflat dacă se ştia că avea pistolul asupra lui, dacă era normal să îl aibă la domiciliu, fiind în zilele libere?

-Din primele informaţii, există o practică de a prelua acest armament atunci când pleacă în misiuni. O să facem verificări şi sub acest aspect.

Colegii poliţistului care şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis ştiau că îşi luase arma acasă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri