Televiziunea Digi24, premiată pentru implicare socială

Data publicării:
Constructie Casa de Cultura Vizuresti 1

În urmă cu aproape trei luni, vedetele Digi24 şi voluntarii Asociaţiei Habitat plecau în comuna Novaci, cu gândul să ridice o casă pentru persoanele cu dizabilitati. Şase oameni aflaţi până atunci în grija statului au fost aleşi să se mute în noua locuinţă.

„Ajutăm nişte oameni cu dizabilităţi care nu o să aibă onde să stea după ce sunt dezinstituţionalizaţi”, a spus Izabela Pănescu, realizatoarea emisiunii Tinerețe fără bătrânețe.

„Este absolut incredibil să ştii că ajuţi la construirea unei case în care cineva va locui. E o experienţă”, a adăugat Alice Iacobescu, prezentator știri.

Implicarea postului nostru în proiectul umanitar a fost recunoscută şi aplaudată la Gala Oameni pentru Oameni.

„Am avut vedete care au mers, şi-au pus salopeta, au pus o cască în cap şi s-au implicat social, tocmai pentru că valorile Digi24 sunt cele care asta vor să transmită telespectatorului: că vrem să fim aproape de oameni, să fim implicaţi social în tot ce înseamnă problemele românilor”, a completat Mioara Radu, PR Digi24.

„Mesajul este unul simplu şi aş vrea să ajungă la fiecare dintre noi: schimbarea începe cu noi”, a menționat Simona Ţăranu, prezentator știri.

La Gala aflată la cea de-a X-a ediţie au primit distincţii oameni, companii sau organizatii care au reușit să aducă o schimbare în societate prin intermediul unor proiecte inovatoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri