Tensiuni înainte de Ungaria – România. Fanii rapidiști au ars steagul Ungariei

Data publicării:
1903nationala-55703

Spre deosebire de ultimele două întâlniri directe, în care miza a fost mai mult orgoliul, acum ambele echipe se gândesc la calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. Maghiarii şi „tricolorii” au acelaşi număr de puncte acumulate până acum, şi sunt despărţite doar de golaveraj.

|FOTO www.rapidfans.ro

Astfel, rezultatele directe ar putea fi capitale, iar de importanţa partidei e conştient şi selecţionerul maghiar Egervári Sandor, care şi-a luat toate măsurile de precauţie şi a studiat intens echipa lui Victor Piţurcă.

Mutu e un jucător excepţional, deci nu ne bucurăm că e în formă. Ne putem lupta însă cu astfel de jucători de valoare, inclusiv cu Mutu. Au şi alţi jucători foarte buni, nu i-aş enumera pe toţi. De exemplu, în Spania Torje joacă foarte bine. Îmi place şi atacantul Grozav”, a spus selecționerul.

Fanii Rapidului au dat foc unui steag al Ungariei la meciul cu CFR

În timpul meciului CFR – Rapid (0-0), suporterii giuleșteni au dat foc unui steag al Ungariei. Gestul fanilor vișinii le-a atras atenția jurnaliștilor de la Nemzetisport.

Se pare că apropierea meciului direct dintre cele două naţionale depăşeşte absolut orice”, au scris maghiarii.

Ungaria – România de va juca, vineri, la Budapesta, de la 21.30. Partida se va disputa cu porțile închise, după o decizie luată de UEFA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri