Țigările Kent, acum și în variantă electronică

Data publicării:
starter pen

Producătorul de țigări British American Tobacco (BAT) lansează Kent glo iFuse, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică.

Noua ţigară hibrid e prezentată de BAT ca o alternativă pentru ţigările tradiţionale, conține nicotină și aromă de tutun și potrivit producătorului nu prezintă riscurile țigărilor electronice clasice, considerate periculoase din cauza substanțelor pe care le conțin.

”glo iFUSE™ este un dispozitiv electronic special creat pentru a funcționa cu capsulele Kent Neopods™ dedicate. Aceste capsule conțin tutun și lichid; activate prin încălzire îți oferă un gust unic de tutun sub forma de vapori”, explică producătorul.

Alimentat cu o pastilă Kent Neopod, Kent glo iFUSE ține cam cât un pachet de țigări normal, spun cei de la BAT, iar țigarea în sine rezistă în jur de nouă luni.

Un kit care include aparatul glo iFuse, un încărcător USB, un tub protector de rezervaă și o husă tub protector, coostă 90 de lei. Capsula Kent Neopodconține tutun 0,13 grame și un lichid care include glicerol, propilenglicol, apă și nicotină.

Dispozitivul glo iFUSE™ poate fi achiziționat online pe exploreglo.com/iFUSE sau din magazinul glo iFUSE™ din Băneasa Mall, București.

Cei de la BAT prognozează că piața țigărilor de nouă generație cifrată la 2,8 miliarde de lire sterline anul trecut, va crește de trei ori în următorii patru ani, până la 8,5 miliarde de lire sterline la nivel global, cu excepția SUA și China.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri