Timişoara: Copil de şase ani, înjunghiat mortal de tatăl său

Data publicării:
Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Gulliver/Getty Images

Un copil de şase ani din Timişoara a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să se sinucidă, mama băiatului sunând la 112 după ce a auzit zgomote într-una dintre camerele locuinţe, unde bărbatul se încuiase cu fiul său, scrie News.ro.

Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit poliţiştilor, familia este din Chişinău şi locuia la Timişoara de mai bine de un an, după ce cei doi soţi îşi găsiseră câte un loc de muncă.

Duminică, băiatul de şase ani al familiei a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să se sinucidă. El şi-a înfipt un cuţit în piept, apoi şi-a tăiat venele.

În tot acest timp, mama copilului se afla în baie şi îşi făcea duş, familia pregătindu-se să meargă la biserică. În momentul când a ieşit din baie, femeia a auzit zgomote ciudate dintr-o cameră a locuinţei, iar când a încercat să intre uşa era încuiată. 

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la locuinţa lor din cartierul Fabric din Timişoara au sosit echipaje de poliţie, pompieri şi medici.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri