Sari la conținut

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic reamintește automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi rutele DN73 Braşov - Bran - Piteşti,A1 Piteşti - Bucureşti sau DN73 Braşov - Bran - Valea Mare-Pravăţ,DN72A Valea Mare-Pravăţ-Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 BUCUREȘTI – PITEȘTI poate preluafără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Conducătorii auto care încheie coloanele sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.