Traficant de droguri care sechestrase o femeie, prins de polițiști. La prima acțiune a poliției, bărbatul reușise să fugă

Data publicării:
Traficant de droguri reținut de polițiști.
Un traficant de droguri care sechestrase o femeie a fost prins de polițiști.

O femeie din București a fost sechestrată de fostul iubit, într-un apartament din Capitală. Acesta era dat în urmărire generală, după o condamnare la închisoare pentru trafic de droguri. Polițiștii au reușit să o elibereze pe femeie după 24 de ore, însă bărbatul a reușit să fugă. A fost prins acum.

Joi, 8 iunie 2021, polițiștii au depistat un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de peste 7 ani, bărbatul în cauză fiind principal suspect într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În seara de 19 mai 2021, Poliția Capitalei - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a aflat de la fiica sa, minoră, că fosta sa soție este lipsită de libertate în mod ilegal, la o adresă necunoscută, într-un județ din apropierea Bucureștiului, de către actualul ei partener.

Imediat au fost declanșate activități de urmărire penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „Lipsire de libertate în mod ilegal”. În urma probatoriului administrat în cauză și exploatând cu operativitate informațiile obținute, în dimineața de 20 mai s-a conturat ipoteza că persoana lipsită de libertate s-ar afla într-un imobil din sectorul 2 al municipiului București, concubinul său fiind un bărbat aflat în urmărire, pe numele său existând un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea. Astfel, s-au constituit mai multe echipe de intervenție, într-un apartament din imobilul în cauză fiind găsită femeia de 36 de ani, împreună cu mai multe persoane, toate fiind conduse la sediul Secției 7 Poliție pentru audieri.

Bărbatul a reușit să fugă, chiar dacă polițiștii au tras focuri de armă spre mașină

Simultan, din blocul respectiv au ieșit doi bărbați, unul dintre ei fugind la vederea polițiștilor și urcând într-un autoturism aflat în apropiere. În pofida somațiilor, acesta a demarat în viteză, a acroșat o mașină de poliție și a reușit să părăsească zona.

Unul dintre agenții de poliție a executat un foc cu arma din dotare către anvelopele spate ale autoturismului, dar vehiculul a continuat să ruleze. În același context al acțiunii organizate de Serviciul Investigații Criminale, ieri a fost depistată și o femeie, de 45 de ani, din aceeași familie, care se sustrăgea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ambele persoane au fost încarcerate.

Bărbatul fugar a fost depistat marți, 8 iunie în București.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri