Tragedie în Brașov: Gemeni în vârstă de două luni, decedaţi la scurt timp după ce au fost externaţi de la Spitalul de Copii

Data actualizării: Data publicării:
bebelus in incubator captura digi24

Poliţiştii din localitatea Apaţa efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal după ce doi gemeni, în vârstă de două luni şi două săptămâni, au murit, joi, unul acasă şi unul la o unitate spitalicească, după ce fuseseră internaţi acolo, anterior, mai multe zile, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, iniţial s-a primit un apel la 112 prin care se sesiza faptul că unul dintre cei doi copii ar fi murit la domiciliul din localitatea Apaţa. Echipajul medical direcţionat la faţa locului a constatat decesul copilului, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzelor reale ale decesului.

Ulterior, în cursul după-amiezii aceleiaşi zile, IPJ Braşov a fost sesizat de reprezentanţi ai Spitalului de Copii cu privire la faptul că sora geamănă a bebeluşului a fost adusă la unitatea medicală în jurul orei 12,00 şi a decedat la scurt timp, în jurul orei 16,00.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că ambii minori fuseseră internaţi la Spitalul de Copii din Braşov în perioada 2-11 februarie", a precizat IPJ Braşov.

Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri