Tragedie la Cernavodă. Cinci persoane, între care doi copii, au murit după ce au căzut cu maşina într-un canal

Data publicării:
reporter excelent

Foto: reporterntv.ro

Accidentul a avut loc pe DN 22C, în afara localităţii Cernavodă, în zona unei staţii de pompare a apei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, autoturismul de teren în care se aflau cinci persoane, doi bărbaţi, o femeie şi doi copii cu vârsta de până în zece ani, circula pe DN 22C, dinspre Cernavodă către localitatea Ştefan cel Mare. La un moment dat, în timp ce traversa un pod rutier peste un canal de aducţiune, şoferul, un bărbat în vârstă de 44 ani din Constanţa, a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit balustrada de protecţie din dreapta sensului de mers şi a căzut de pe pod în apă.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, precum şi o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea. După aproximativ patru ore s-a reuşit scoaterea autoturismului din apă, care avea o adâncime de aproximativ şapte metri, maşina fiind ridicată cu o macara.

În autoturism au fost găsite trupurile celor cinci persoane, care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului. De asemenea, s-au găsit 6.000 de euro şi 4.000 de lei.

Pe toată perioada intervenţiei de scoatere a autoturismului din canalul de aducţiune a fost necesară blocarea DN 22C şi devierea traficului prin oraşul Cernavodă. Circulaţia în zonă a fost reluată după aproximativ cinci ore.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri