Traian Băsescu a sărbătorit pe ritmuri disco 37 de ani de la absolvirea Academiei Navale

Data publicării:
5952245-Mediafax Foto-Adrian Boioglu

Muzica disco, mâncarea tradiţonală, poveştile marinăreşti şi buna dispoziţie au fost ingredientele petrecerii care s-a terminat la miezul nopţii.

La finalul petrecerii, oaspeţii au declarat jurnaliştilor că şeful statului şi soţia sa au fost, ca de fiecare dată, gazde perfecte.

„A fost frumos, cum să fie! Am dansat, am mâncat, am râs, am depănat amintiri, am făcut afaceri. O să facem! Doamna e o dulce, o deosebită!”, a spus unul dintre invitaţi.

Preşedintele a fost foarte vesel, ca de obicei. Totul a fost deosebit, totul. Cum e când ne întâlnim în fiecare an!”, a povestit un alt oaspete.

Anul acesta, preşedintele a avut şi un motiv de sărbatoare în plus. El tocmai şi-a reconfirmat brevetul de comandant de navă.

Întrebat dacă l-ar vedea pe şeful statului din nou pe o navă, unul dintre foştii săi colegi a spus: „Categoric! L-aş vedea, de ce să nu îl văd. Normal, sigur că da!”.

La mijlocul lunii august, în fiecare an, preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte cu foştii colegi de la Insitutul de Marină din Constanţa.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri