Traian Băsescu, în mesajul de Anul Nou: „2013 să fie anul liniştii şi solidarităţii între români”

Data publicării:
basescu 20noua 20tribuna 203 20presidency 20ro-41296

Dragi români, cu prilejul Noului An pe care îl întâmpinăm în această noapte, vă adresez gândurile mele cele mai bune, însoţite de calde urări de sănătate, prosperitate şi bucurie alături de cei dragi. Fie ca anul 2013 să fie unul al liniştii şi al solidarităţii între români!", afirmă şeful statului în mesajul său transmis de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Traian Băsescu va petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns duminică cu un elicopter, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu. El a precizat că va petrece alături de fiicele sale, Ioana şi Elena, şi că nu a invitat pe nimeni din PDL.

Şeful statului le-a spus jurnaliştilor că a ieşit să bea o cafea la un hotel aflat în apropierea vilei de protocol din staţiune, hotel unde va petrece şi Revelionul. „Mă simt bine, aer curat, frumos, şi parcă e în iernile de prin Bucovina, se lipesc nările de frig, ceea ce e plăcut”, a afirmat Traian Băsescu, precizând că vrea să stea „mai liniştit” în aceste zile.

Întrebat unde va petrece Revelionul, şeful statului a spus că la Hotelul Clermont din staţiunea Covasna. "Şi dacă nu v-aş spune, tot aţi afla. La Clermont o să fac Revelionul, vor veni şi fetele mâine (luni - n.r.)", a afirmat el.

Întrebat dacă vor veni şi lideri PDL, Băsescu a spus că nu a invitat pe nimeni: „Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia”. Totodată, Traian Băsescu a spus că va sta în Covasna până în 2 ianuarie şi că nu ştie ce program va avea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri