Traian Băsescu spune că a fost victima unui atac informatic, acum două luni

Data publicării:
traian basescu saluta la revedere foto facebook elena udrea 21 08 2015

„În urmă cu două luni, două luni şi jumătate, am sesizat serviciile de telecomunicaţii speciale din caza faptului că din computerul meu au fost distruse sau au fost posibil copiate zeci de mii de fişere. Am sesizat STS, pentru că ei se ocupă de protecţia comunicaţiilor foştilor şi actualilor demnitari. Au venit, au constatat şi s-a mai recuperat tot ce s-a putut recupera”, a declarat Traian Băsescu, potrivit evz.ro.

Întrebat de unul dintre participanţii la emisiune în privinţa modului în care îşi păstrează arhiva şi dacă a pierdut-o în totalitate, fostul preşedinte a râs şi a declarat „Uitaţi-vă la mine. Am eu faţă de om naiv?” 

Fostul lider de la Cotroceni a abordat acest subiect în momentul în care a fost întrebat despre cazul de spionaj care ar fi vizat-o pe Laura Codruţa Kovesi.

„Nu am decât o amintire legată de acest lucru. Bica la Paris. Nu ştiu cine a fost, dar s-a mai întâmplat să avem procurori filaţi, dar din punct de vedere al unei persoane publice este clar că trebuie să te aştepţi la asta... M-a plâns cineva când tatăl meu era pe patul de moarte şi presa era buluc?... Asta e viaţa omului public. Dacă vreţi să-mi spuneţi că pe urmele lui Bica au fost paparazzi. Pe urmele ei a fost o companie privată, nu neapărat Black Cube…”, a mai spus Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri