Traian Berbeceanu a ajuns la spital. Polițistul a acuzat dureri mari în zona inimii

Data publicării:
526eaa3f95f9cfaf1f000000

După o săptămână de detenţie, Traian Berbeceanu le-a spus medicilor că are dureri mari în zona inimii. Tot astăzi, dosarul lui a fost transferat la Bucureşti, pentru că acuzaţiile pe care le face sunt extrem de grave.

Dimineaţa, în jurul orei 8, Traian Berbeceanu a ajuns la Spitalul Judeţean Alba, escortat de poliţişti. Aseară s-a plâns de dureri puternice în piept, iar medicul care l-a tratat în arest i-a recomandat să îşi facă mai multe analize, mai ales că nu este străin de probleme cardiace.

„Acum opt ani de zile a făcut un infarct la serviciu. A fost trimis de la Deva cu acest diagnostic la Pădurea Verde, la Timişoara. A fost tratat acolo”, susține Gabriela Brbeceanu, soția polițistului.

Fostul şef al Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate Alba a primit un tratament după consult. Medicii spun însă că pastilele nu îl vor ajuta prea mult.

Între timp, anchetele Direcţiei de combatere a Crimei Organizate şi ale procurorilor anticorupţie sunt urmărite cu interes de Guvern.

„O să urmăresc și eu și ministrul Stroe cu foarte mare atenție și dacă vom constata că se ia în considerare o singură versiune și o singură parte, nu voi ezita să mă exprim public”, a declarat premierul Victor Ponta.

Fostul şef al Brigăzii de Crimă Organizată Alba, declarat polițistul anului în 2007, a fost arestat săptămâna trecută. El este acuzat de procurori că ajuta infractorii să scape de anchetele poliţiei. Încă de la început, Traian Berbeceanu s-a apărat spunând că dosarul este fabricat, iar în spate s-ar afla oameni de afaceri, dar şi persoane care ar trebui să apere justiţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri