Transferat de Gigi Becali la Steaua, Maxim n-a semnat nimic!

Data publicării:
5468858 20mediafax 20foto 20razvan 20lupica-39008

Lucru recunoscut indirect duminică și de către managerul roș-albaștrilor, MM Stoica, pe contul pesonal de facebook. „Acum un an și jumătate, i-am propus lui Raul Rusescu un contract decent, dar sub ceea ce primeau jucătorii importanți din lotul Stelei. A întrebat doar de unde poate lua programul de pregătire pentru vacanță.

Acum un an, la 22 ani, Alex Chipciu a renunțat la un contract mult mai bun pentru a veni la Steaua deși jucase și marcase deja pentru echipa națională. N-a negociat, nici măcar nu și-a rugat agentul să negocieze.

În vară, Mihai Pintilii a ieșit cel mai bun mijlocaș din țară conform indexului Instat Football. Când l-a cautat Steaua, a venit în ghips de la Petroșani și a semnat fără să citească contractul. Tare bine ar fi ca unii să citească ce am postat aici. Pentru ei în primul rând. Până nu e prea târziu”, a notat MM pe facebook, cu trimitere directă spre Alexandru Maxim.

Contactat duminică de „ring”, fotbalistul Pandurilor a declarat cu seninătate că nu-și bate capul cu acest transfer, realizat doar în mass-media.

„E ciudat ce văd prin presă de câteva zile, pentru că eu n-am semnat absolut nimic! Nimeni din conducerea celor două cluburi nu mi-a spus o vorbă despre acest potenţial transfer, dar eu aflu din ziare şi ce salariu voi avea la Steaua! Chiar mă amuză toate astea. Sunt în vacanţă, nu stau să-mi bat capul cu atâtea probleme. Vom vedea ce va fi, deocamdată repet şi subliniez acest lucru: doar cluburile s-au pus de acord asupra transferului. Eu nu mi-am dat încă acordul”, a declarat Alexandru Maxim, aflat, ieri, în drum spre Piatra Neamţ, unde îşi va petrece Crăciunul.

Interesant este faptul că Becali a avansat și salariul pe care-l va avea Maxim la Steaua, lucru care l-a deranjat poate pe jucătorul de 22 de ani al Pandurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri