Trei accidente în lanț, pe Autostrada Soarelui, în câteva ore. Pe A2 s-au format coloane de mașini și circulația este deviată

Data publicării:
razie autostrada mediafax

Al treilea accident în lanţ, în doar câteva ore, s-a produs în jurul orei 12.00 pe autostrada A2. Şapte mașini și un autocar s-au ciocnit, iar două persoane au fost rănite, între care un copil. Un elicopter al SMURD a fost chemat să preia răniţii.  

ACTUALIZARE 12.40.Un autocar și șapte mașini au fost implicate într-un accident la kilometrul 214 pe Autostrada Soarelui. O persoană este ăntr-o stare mai gravă. Un elicopter al SMURD va ajunge la locul accidentului. Traficul nu a fost blocat în totalitate. Se pare că mașinile circulau cu viteză foarte mare și s-au lovit de autoturismele care erau oprite în coloană.

Unul dintre polițiști a precizat că un copil este rănit grav, fiind vorba de o fractură. 

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre A2 și A4, iar șoferii care circulă spre Constanța vor fi redirecționați prin A4.

_____________________

Într-unul dintre accidente, care a avut loc la kilometrul 93 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de spre Constanța, au fost implicate șase mașini, a precizat, la Digi24, Cătălin Bocai, comisar Infotrafic.

„Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar și din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare față de autoturismul din față. Traficul se desfășoară doar pe prima bandă și pe banda de urgență, banda a doua fiind restricționată. În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor”, a adăugat comisarul.

În cel de-al doilea accident, fără victime și produs pe același sens, au fost implicate trei mașini, relatează Mediafax. 

Ambele incidente rutiere au provocate de frânări bruşte, de nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul din faţă şi de viteza excesivă. Persoana rănită uşor a primit îngrijiri medicale şi nu necesită internarea, fiind în stare stabilă”, a declarat comisar Ion Ilinca, şeful Biroului de Poliţie A2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri