Trei autoturisme implicate într-un accident în București. Două persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
Mașini distruse în accident.
Trei autoturisme au fost implicate într-un accident în București.

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi seara, în București, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, iar o mașină a ricoșat în alta, oprită la semafor, potrivit Mediafax.

În jurul orei 21:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Șoferul unei mașini, în vârstă de 70 de ani, care mergea pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, când a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care era oprit la semafor. Primul autovehicul s-a răsturnat pe plafon.

accident poligrafiei 1
Una dintre mașini a ricoșat într-un alt autoturism care era oprit la semafor.

În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din primul autovehicul. Aceștia au fost duși la Spitalul Elias.

Șoferii nu au consumat alcool.

Traficul este restricționat pe banda 1 și 2 pe Bd. Poligrafiei sensul dinspre Str. Jiului către Piața Presei Libere și Str. Parcului către Bd. Poligrafiei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri