Trei bărbați au năvălit peste un tânăr, într-un apartament din București. I-au furat zeci de mii de lei, telefonul și cardul

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

Patru bărbați au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că au intrat în locuința unui tânăr din Capitală, l-au imobilizat și i-au furat bani și bunuri în valoare de 80.000 lei.

O femeie a sesizat prin 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au intrat în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani.

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspecți sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani. Trei dintre ei ar fi intrat în apartamentul unui tânăr din sectorul 3, iar cel de-al patrulea a rămas să supravegheze zona.

Cei trei, prin declararea în fals a unei calităţi oficiale, au intrat în apartament şi au imobilizat tânărul, după care ar furat bani, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

Patru bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții

Bărbaţii purtau măşti faciale de protecţie şi mănuşi.

Joi dimineaţă, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un autoturism.

Cei patru au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri