Trei dimineți de poveste, la ProFM, cu Măruță la microfonul „Dimineața blană”

Data publicării:
maruta

Vineri, Cătălin Măruță și-a luat ”la revedere” de la ascultătorii ProFM și de la colegii de studio care i-au fost alături timp de peste 540 de minute, cât au durat cele trei ediții ale matinalului ”Dimineața blană”.

Cele nouă ore petrecute în studioul din Panduri au fost intense, cu multă voie bună marca Măruță, iar invitații au avut parte de numeroase surprize care au făcut deliciul ascultătorilor. De la jocul X și zero pe șosetele cu pătrățele purtate de Liviu Teodorescu (miercuri), la sosirea ultra-matinală a lui Rică Răducanu în studio – la ora 4.00 dimineața, Măruță și partenera de studio, Mădălina Vintilă, au făcut din ”Dimineața blană” un adevărat show.

Unul dintre momentele emoționante a fost provocat de întrebarea ”ce mai înseamnă azi romantismul?”. Cătălin Măruță a acceptat provocarea Mădălinei și a mărturisit că cel mai recent gest romantic făcut față de Andra, soția sa, a fost o excursie surpriză în doi în Turcia, dar și că are obiceiul de a-i lăsa prin casă bilețele cu mesaje romantice. Ultima zi în studio a debutat cu un mic dejun pregătit de Speak, a continuat cu un telefon matinal de ”la mulți ani” cu ocazia aniversării lui Pepe și a culminat cu premii pentru ascultătorii fideli. De altfel, pe parcursul celor trei zile, ascultătorii au putut câștiga vacanțe în Grecia, jocuri, invitații la film.

La plecare, Măruță a declarat: „Pro FM, mulțumesc pentru această experiență, mulțumesc pentru că mi-ați dat ocazia să mă întoc la prima dragoste, radioul. Sper că am făcut echipă bună cu Mădălina. Mă bucur că au fost foarte mulți prieteni care s-au trezit să mă asculte la radio. Au fost colegi care, în drum spre muncă, dădeau drumul la radio și mă sunau să le dau câte o dedicație, dar n-am putut sa fac acest lucru. A fost o experiență frumoasă, pe care aș repeta-o cu mare drag, oricând. Mă bucur că am reușit să aduc mâncarea de la televiziune și la radio, pentru că l-am convins pe Speak să se trezească dimineața si să ne facă omleta. A fost gustoasă, Speak, bravo! Poți să continui treaba și de luni să vii pentru Coțofană, Țibulcă și Ramona, să le gatești și lor pentru că gătești foarte bine. Imi pare rău că nu l-am adus și pe David la radio, își dorea foarte mult, dar... poate cu altă ocazie. Chiar a fost foarte fain să-ți pui căștile pe urechi, să asculți muzică, să deschizi microfonul și să intri în direct cu ascultătorii.”

De luni, microfonul matinal le revine ”deținătorilor” de drept, Coțofană, Țibulcă și Ramona, care le vor readuce ascultătorilor ”Dimineața blană” pe care o știu dintotdeauna.

Pro FM a împlinit, în primavară, 25 de ani de emisie și face parte din portofoliul Grupului Digi | RCS & RDS, din 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri