Trei incendieri în Sectorul 6. Un bărbat a fost reținut după ce ar fi dat foc la o mașină, o ghenă și copertina unui teren de sport

Data publicării:
politist
Agent de poliție.

Un bărbat din Ilfov a fost reținut, fiind bănuit că a incendiat o mașină, în sectorul 6 al Capitalei, o ghenă și copertina unui teren de sport, informează Mediafax.

Conform Poliției Capitalei, Poliția a fost sesizată duminică despre incendierea unui autoturism.

Lângă mașină au fost identificate mai multe resturi, posibil loc în care a fost inițiat focul.

După aproximativ 15 minute, tot în sectorul 6, au fost sesizate alte două incendii, la o ghenă și în zona unui teren de sport.

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului. În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 33 ani care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei.

Se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată cu bărbatul în stare de reţinere.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că este vorba despre un bărbat din Ilfov.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri