Trei morţi şi un rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

Data publicării:
masina de politie fb-2

 

Accidentul s-a petrecut în satul Căciuleşti, comuna Girov, din judeţul Neamţ, când şoferul unui Mercedes, un tânăr de 24 de ani, a pierdut, la un moment dat, controlul volanului, iar maşina a lovit violent un cap de pod.

Trei persoane au murit pe loc, inclusiv şoferul, iar o a patra victimă a fost transportată la Spitalul din Piatra Neamţ, în stare gravă.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, fiind necesară descarcarea celor trei persoane care au murit.

Ofiţerul de serviciu din cadrul ISU Neamţ a declarat că, în momentul în care echipajele au ajuns la locul accidentului, cei trei tineri erau deja morţi.

Potrivit poliţiştilor nemţeni, şoferul avea permisul de conducere reţinut, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului expiraseră în luna august a anului trecut.

"Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 24 ani din Girov conducea un autoturism pe DJ 156A, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto, precum şi alţi doi pasageri din autoturism cu vârste de 17 şi 18 ani au decedat, iar a patra persoană ce se afla în autoturism, în vârstă de 17 an,i a fost grav rănită. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul avea permisul de conducere reţinut, iar autoturismul avea numerele de înmatriculare expirate din luna august 2015”, se arată într-un comunicat al Poliţiei judeţului Neamţ.

Potrivit unor martori, autoturismul în care se aflau cei patru tineri rula cu viteză mare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri