Trei noi arestări în urma crimei din Piaţa Constituţiei. 11 persoane au ajuns după gratii în acest caz

Data publicării:
retinuti crima piata constitutiei 1

Poliţia Capitalei anunţă, joi, că încă patru persoane au fost reţinute în cazul crimei din Piaţa Constituţiei, de la sfârşitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate în arest preventiv. În cauză sunt în spatele gratiilor în total 11 persoane.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că au fost făcute percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri trei persoane. Faţă de acestea Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de joi, cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un alt bărbat implicat a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

În acest dosar, se află în arest preventiv alte şapte bărbaţi.

Citește și: Bărbatul care a murit în bătaia din Piața Constituției fusese plătit cu 100 de euro ca să vină la încăierare

Poliţiştii au efectuat în data de 4 octombrie, 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei, potrivit unui anunţ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările fiind începute la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei, în urma căreia un om a murit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri