VIDEO. Momentul în care trei persoane sunt accidentate de o ambulanţă

Data actualizării: Data publicării:
accident ambulanta pietoni

Trei persoane au fost rănite, luni, în apropierea unei treceri de pietoni din Câmpina, de o ambulanţă a Spitalului de Psihiatrie Voila, în accident fiind rănită şi o asistentă, informează IPJ Prahova, scrie Agerpres.

ACTUALIZARE 16:25 - Potrivit ultimelor informații, pietonii nu se aflau pe trecere de pietoni, ci în apropierea unui astfel de loc amenajat.


Știrea inițială:

„Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată de Spitalul Municipal Câmpina că la această unitate au fost transportate patru victime ale unui accident rutier. Din primele verificări, se pare că o ambulanţă care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcţia Gara Poiana, la intersecţia cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins şi accidentat trei pietoni angajaţi în traversarea părţii carosabile. Din evenimentul rutier cei trei pietoni şi asistenta din ambulanţă au suferit vătămări, fiind transportaţi de aceeaşi ambulanţă la spital”, precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condiţiilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri