Trei terase exterioare ale Parlamentului, amenajate pentru fumat

Data publicării:
PARLAMENT agerpres 7827797-1

 

FOTO Agerpres

"Secretariatul general ne-a spus unde anume vor fi locurile destinate fumatului în clădirea Parlamentului, în zona Camera Deputaților. Au fost identificate trei terase exterioare unde se va realiza acest lucru, una este terasa de la nivelul P, de lângă sala Brătianu, una este terasa exterioară de la etajul 3, iar a treia este terasa exterioară de la etajul 8. Sunt singurele locuri din clădirea Palatului Parlamentului în care vor fi amenajate locuri de fumat", a spus Mircovici la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților.

El a adăugat că în ședința Biroului permanent de miercuri vor fi aprobate cele trei locații, iar parlamentarii, "la fel ca toți ceilalți cetățeni", vor respecta legea și vor fuma numai în locurile special amenajate.

"Fusese inițial o propunere să se facă o cameră specială unde să se fumeze, dar legea nu dă voie în cameră, că toată lumea a venit cu propunerea să fie Camera Deputaților", a afirmat Mircovici.

Secretarul Camerei a menționat că se va stabili de către administratorul Palatului Parlamentului cum vor fi aplicate sancțiunile la adresa celor care încalcă legea și de către cine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri