Trenuri de călători oprite după ce mai mulţi copaci au căzut pe calea ferată

Data actualizării: Data publicării:
tren

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe calea ferată, duminică seară, fiind afectate opt trenuri de călători care sunt oprite în staţii de pe raza regionalelor Braşov şi Iaşi, în timp ce se intervine pentru îndepărtarea arborilor rupţi de rafalele puternice de vânt, potrivit CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că la această oră echipele de intervenţie acţionează pe intervalele de staţii Nădejdea - Livezi Ciuc şi Cozna - Grădiniţa pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe calea ferată. Arborii au fost rupţi de rafalele puternice de vânt, care au atins în aceste zone viteze de aproape 100 de kilometri la oră.

În prezent, şapte trenuri de călători - IR 1540, R 5208, R 2606, IR 1831, R 4206, IR 1834 şi R 5711 - sunt oprite în gările Siculeni, Grădiniţa şi Cozna, iar IR 1831 staţionează între Cozna şi Grădiniţa.

Conform sursei citate, personalul feroviar intervine pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor de pe calea feată şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la liniile de contact, astfel încât trenurile să fie reînscrise în circulaţie în condiţii de siguranţă.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri