Ultima descoperire după scanarea curţii lui Gheorghe Dincă susţine cel mai înfiorător scenariu în cazul de la Caracal

Data actualizării: Data publicării:
caracal cenusa

Anchetatorii au găsit probe noi în cazul celor două adolescente pe care Gheorghe Dincă, un mecanic auto din Caracal, a declarat că le-a răpit și ucis.

Continuă şirul descoperirilor macabre în curtea lui Gheorghe Dincă. Criminaliștii au descoperit cenușă într-una dintre cele 37 de gropi din curtea suspectului, unde oamenii legii au săpat după ce un scanner le-a arătat că acolo se ascunde ceva.

Legiștii vor analiza noile probe, ca să afle dacă au de-a face cu cenușă umană.

În urmă cu câteva zile, cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au găsit multe oase, cele mai multe de proveniență animală în zecile de gropi identificate. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminalistilor. Ei au fost trimise la analize.

Săptămâna viitoare, căutările se vor axa din nou pe interiorul locuinței lui Gheorghe Dincă. Achetatorii vor scana pereţii casei, pentru a vedea dacă bărbatul în vârstă de 66 de ani a ascuns ceva în spatele lor.

Totodată, în urmă cu câteva zile, INML a comunicat că au fost reluate analizele genetice şi antropologice şi pe restul probelor pe care specialiştii le-au pus la dispoziţie.

Se încearcă reşantionarea şi reluarea analizelor ADN, a transmis INML.

Potrivit sursei citate, datele medico-legale conținute în aceste rapoarte de expertiză au valoare științifică și constituie elemente probatorii puse la dispoziția anchetatorilor.

Instituţia sublinia şi că cercetările medico-legale care se întreprind în astfel de cazuri sunt complexe și necesită timp, precum şi faptul că rapoartele de expertiză care au fost întocmite și comunicate organelor de urmărire penală până la momentul actual sunt preliminare, întrucât rezultatele obținute sunt parțiale.

Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, de 15 şi, respectiv 18 ani, au dispărut în aprilie, respectiv iulie, după ce au făcut autostopul.

Sursa: Digi24

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri