Ultimele ore din viața lui Dan Condrea  

Data publicării:
160510 dan condrea 01 INQ Octav Ganea-2

Dumincă, ora 17.00. Dan Condrea pleacă de la reşedinţa sa, dintr-un cartier aflat în nordul capitalei, aproape de şoseaua de centură a Capitale şi de sediul Hexi Pharma.

Paznicul clădirii spune că avea „față de robot” când a plecat.

Reporter: Avea o faţă de robot, aşa!

Reporter: El avea faţă de robot? Era supărat!

Paznic: Da! Nu ştia ce face!

În acest moment nu se ştie ce a făcut Dan Condrea timp de aproape o oră şi jumătate.

Puţin după ora 18 şi 20 de minute, cel mai probabil, patronul Hexi Pharma a intrat în localitatea Corbeanca, din nordul Bucureştiului. Direcţia de mers era cea spre Buftea.

Dan Condrea urma să îşi ia copilul din prima căsătorie de la fosta soţie care locuieşte în Buftea, spun apropiaţii săi. Fetiţa este în custodia patronului Hexi Pharma, iar două weekenduri pe lună stătea la mama ei. Apropiaţii mai spun că Dan Condrea era în depresie şi sunt convinşi că patronul Hexi Pharma, a circulat cu viteză excesivă, condus de gânduri negre.

Cu aproximativ două, trei minute înainte de impact, în jurul orei 18.26, Dan Condrea iese din Corbeanca, direcţia Buftea. Este o zonă de aproximativ zece kilometri de şosea dreaptă, mărginită pe strânga şi pe dreapta de copaci.

Nu a mers mai mult de cinci kilometri pe acest drum. A depăşit în viteză o altă maşină şi câteva momente mai târziu a părăsit partea carosabilă. Scena a fost văzută şi de un biciclist.

Locul accidentului se află undeva la aproximativ patru, cinci kilometri de ieşirea din Corbeanca. Primul impact al autoturismului condus de Dan Condrea a fost cu un copac. Apoi maşina a fost proiectată în alţi doi copaci aflaţi pe marginea drumului.

Maşina s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului.

„Un autoturism făcut bucăţi. În autoturismul respectiv, se aflase un bărbat de 40 de ani, care, la sosirea echipajului, era în afara autoturismului, cu leziuni extrem de grave, decedat din momentul impactului. Leziuni incompatibilie cu viaţa”, a transmis la acel moment Alis Grasu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Ilfov.

Fotografiile surprinse imediat după impact arată proporţiile accidentului. Toate piesele maşinii au fost împrăştiate la zeci de metri de şanţul în care s-a răsturnat autoturismul. Maşina pe care o conducea Dan Condrea aparţinea tatălui său. De la apariţia scandalului dezinfectanţilor diluaţi, şeful Hexi Pharma a refuzat să mai circule cu autoturismul său de teren, spun apropiaţii.

„Colegii mei nu au găsit la faţa locului urme de frânare, deci luam în calcul orice ipoteză”, a explicat Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

„Din punctul meu de vedere ca şi pilot profesionist, transpunând în modul de condus al unui şofer normal, pot să spun acelaşi lucru pentru că toate urmele de la faţa locului conchid şi duc într-acolo. (Înspre suicid?)Exact!”, a adăugat pilotul Dan Ene.

Expertiza tehnică a maşinii şi necropsia cadavrului ar putea cântări greu în aflarea adevărului, mai ales că acum achetatorii iau în calcul trei variante: accident rutier, sinucidere sau o mână criminală.  

24 de ore de la moartea lui Dan Condrea

Anchetatorii au revenit și a doua zi la locul accidentului pentru a ridica restul bucăților din mașina lui Dan Condrea. Ei au făcut noi măsurători care vor fi adăugat la dosarul în care este cercetată moartea patronului Hexi Pharma. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri