Un adolescent de 16 ani din China, găsit mort în gara din Roman

Data actualizării: Data publicării:
tren-cfr-fb-cfr-calatori
Foto: arhivă CFR Călători

Un adolescent chinez în vârstă de 16 ani a fost găsit mort, sâmbătă, în triajul gării CFR Roman. Copilul era rănit la cap, dar avea asupra sa toate actele, bani, telefonul mobil şi un bilet spre Piatra Neamţ, transmite Ziarul de Iași.

tren-cfr-fb-cfr-calatori
Foto: arhivă CFR Călători

Polițiștii de la Transporturi Feroviare Roman le-au găsit pe băiat decedat și asupra lui avea un bilet de tren pe ruta Roman - Paşcani.

„Se pare că tânărul era într-o clasă pregătitoare la o universitate din Bacău, era turist şi un împătimit al excursiilor. Acesta ar fi plecat din Bacău către Roman şi ar fi schimbat trenul spre Paşcani. În Roman, acesta a fost găsit decedat la aproximativ 200 de metri de gara CFR în triajul gării CFR Roman, cu o leziune în zona capului”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ, Robert Costin.

Se pare că adolescentul nu a fost victima unei tâlhării, deoarece încă avea asupra sa actul de identitate, telefonul mobil şi o sumă de bani.

„Cadavrul tânărului chinez de 16 ani a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală şi transportat în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul acestuia”, a mai spus purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri