Un an cu Digi24 Oradea. Nicolae Mihalcea: Telespectatorii merită să primească informaţii de calitate

Data publicării:
nicolae mihalcea 2

Care este bilanțul tău la un an de Digi24 Oradea?

A fost un an plin de încercări, însă fiecare moment l-am trecut împreună cu echipa redacţională. Am acumulat experienţă într-un an cât alţii în mult timp. Primul pas mare făcut a fost acomodarea în postura de realizator al emisiunii Divizia Locală. Emoţiile primei ediţii au fost imens de mari, mai ales că interlocutor a fost reputatul antrenor Emeric Jenei. Vreau să vă spun că aceleaşi emoţii mă cuprind şi acum, la fiecare emisiune. Am debutat în acest prim an şi în calitate de comentator. Primul meu meci a fost o premieră din toate punctele de vedere. Digi24 Oradea a fost prima televiziune regională care a transmis în direct un meci de Liga Campionilor, adevărat, la polo, acolo unde campioana CSM Digi debuta în grupele competiţiei. A fost o oră de foc care nici nu ştiu cum a trecut, dar în final toată lumea m-a felicitat.

Care au fost subiectele abordate în Divizia Locală?

Am cuprins tot ce era de cuprins în plan sportiv. De la sportul rege, fotbal, până la beach-volley şi alte sporturi. Am fost martorii celui mai important succes al baschetbaliştilor orădeni, precum şi a poloiştilor care şi-au trecut în cont al şaptelea titlul consecutiv.

După un an, care este concluzia, cum stă sportul bihorean?

Aşa şi aşa, pentru că în viaţă am fost obişnuiţi să nu ne mulţumim niciodată cu puţin, să vrem întotdeauna mai mult. Aşa ar trebui să fie şi în sportul din Bihor. Cu doar patru echipe prezente pe prima scenă, pentru potenţialul sportului bihorean este cam puţin, dar semnalele pentru viitor dau speranţe. Ştiţi cum se spune: speranţa moare ultima, aşa că ea e tot ce ne-a mai rămas. Să o sădim într-un loc retras şi să avem grijă de ea.

Ce ți-ai propus pentru următorul an?

În primul rând să-mi consolidez şi chiar să îmbunătăţesc ceea ce am învăţat alături de Digi24 Oradea în acest an de emisie pentru că telespectatorii merită să primească informaţii de calitate. Dacă imaginea este cristal clear, scriptul trebuie să fie şi el pe măsură. Să aduc în continuare subiecte cel puţin la fel de interesante şi de actualitate. Dacă mă întrebaţi din punct de vedere profesional, nu ştiu. Televiziunea m-a surprins mereu.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri