Un ascultător Digi FM a câștigat benzină pentru tot anul 

Data publicării:
digi fm catalin striblea

Din mii de participanţi, Alexandru Stăncescu, din Piteşti, a câştigat prin extragere la sorţi premiul cel mare. Matinalii Cătălin Striblea şi Bogdan Miu au reuşit să îi dea vestea cea mare abia după câteva încercări în care marele câştigător nu a răspuns la telefon.

Timp de un an, Alexandru Stăncescu va uita de preţul benzinei.

O să ai un card de VIP, din ăla de îl va recunoaşte fiecare cetăţean şi va spune: A venit Alexandru Stăncescu, singurul om din România care nu plăteşte benzina vreme de un an. Eşti o celebritate.

Alexandru nu este singurul câştigător. În ultimele şapte săptămâni, DigiFM a premiat zilnic, cu un rezervor de benzină, câte patru ascultători.

„Ştiu că cei mai mulţi nu au o părere foarte bună despre fidelitate, dar totuşi sunt situaţii în care fidelitatea se răsplăteşte. Eh, uite una dintre ele”, afirmă Lucian Mîndruţă, realizator DigiFM.

Surprizele nu se încheie aici. Urmează o nouă campanie „Bun la drum”, în această vară, care va trimite ascultătorii în vacanţă, în locuri unde reţeaua DigiFM, cea mai mare reţea privată din România, aduce Puterea Radioului!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri