Un autobuz STB a lovit patru mașini și s-a oprit într-un bloc. Patru răniți. Reacția STB

Data actualizării: Data publicării:
accident STB Pod Basarab 2 290419

Un autobuz Mercedes al Societății de Transport București ar fi rămas fără frâne, luni după-amiază, în zona Podului Basarab. Vehiculul a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc, provocând daune mari. Patru persoane au fost rănite ușor. Pe de altă parte, STB neagă că autobuzul ar fi avut probleme tehnice și spune că, din primele informații, șoferului i s-ar fi făcut rău.

ACTUALIZARE. STB spune, într-un comunicat de presă, că autobuzul nu a avut probleme la sistemul de frânare și nici alte probleme tehnice. 


Potrivit martorilor, autobuzul STB de pe linia 163 circula din direcția Gara Basarab spre Regie și în zona Podului Basarab a rămas fără frâne. De asemenea, până să se oprească într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor, a lovit mai multe mașini parcate și a distrus un zid.

În accident au fost implicate un autobuz STB, fără pasageri, două autovehicule aflate în mișcare și alte două mașini parcate.

Patru persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre conducătorii autovehiculelor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme.

Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar.

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidenului.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri