Un avion al MApN va pleca în această noapte în Muntenegru. La bord se va afla şi Raed Arafat 

Data publicării:
RAED ARAFAT MINISTERUL SANATATII CONFERINTA

Mircea Duşa a spus că aeronava este pregătită ca, la solicitarea Celulei de criză, să efectueze zborul către Muntenegru.

"Eu am pus la dispoziţie un avion care se va deplasa în această noapte împreună cu reprezentanţii de la Direcţia consulară şi cu doctorul Arafat şi cu alţi specialişti pentru a evalua situaţia la faţa locului. Este un avion cargo de mare capacitate", a declarat ministrul Duşa la Digi24.

Secretarul de stat Raed Arafat e spus la rândul său că se va încerca aducerea în ţară a cadavrelor celor 16 români care şi-au perdut viaţa în accident, urmând ca pentru răniţi să vină un alt avion, special echipat.

„Mergem în evaluare, să vedem starea răniţilor şi să aducem decedaţii. În funcţie de evalure, penbtru transportul răniţilor va veni, probabil luni, un alt avion complet pregătit de la SMURD”, a declarat Raed Arafat pentru Digi 24.

Acesta a mai spus că ştie de la un medic al spitalului din Podgorica că numărul victimelor este de 17, iar dintre răniţi opt se află la terapie intensivă.

Citiţi şi: 16 români au murit în Muntenegru. Autocarul care îi transporta a căzut într-o prăpastie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri