Un avion cu pasageri nu a putut ateriza pe aeroportul din Iași din cauza unei furtuni puternice

Data actualizării: Data publicării:
avion in zbor in mijlocul norilor negri cenusii
O cursa aeriană Viena-Iaşi a companiei Austrian Airlines nu a putut ateriza, sâmbătă după-amiază, pe aeroportul din Iași din cauza unei furtuni puternice. Foto: Profimedia Images

Cursa aeriană Viena-Iaşi nu a putut ateriza, sâmbătă după-amiază, pe aeroportul ieşean din cauza unei furtuni puternice, avionul fiind redirecţionat către aeroportul din Budapesta, transmite News.ro. 

Avionul aparţinând companiei Austrian Airlines urma să ajungă la Iaşi la ora 15:20, însă cu doar câteva minute înainte de aterizare în zona aeroportului s-a pornit o furtună puternică. Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra judeţului Iaşi, iar potrivit flightradar.ro a fost redirecţionată către aeroportul din Budapesta. 

Pe aeroportul din Iaşi aşteptau zeci de pasageri ce urmau să se îmbarce în aceeaşi aeronavă care avea programat la ora 16:00 zborul retur către Viena. 

Atât reprezentanţii companiei aeriene austriece, cât şi cei ai aeroportului Iaşi nu au precizat dacă pasagerii vor ajunge la destinaţie cu o altă aeronavă care va sosi în cursul zilei la Iaşi sau dacă vor fi reprogramaţi pentru zborurile din zilele următoare. 

Judeţul Iaşi se află până la ora 23:00 sub cod galben de instabilitate atmosferă temporară accentuată.

Vezi și: VIDEO Grindină și ploi torențiale în țară. Străzile din Craiova s-au albit în doar 10 minute. Pericol de acvaplanare pe autostrada A2

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri