Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în Munții Harghita. Elicopterul SMURD nu poate ateriza

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, joi, la prânz, în apropiere de vârful Mădăraş-Harghita, în zona Odorheiu Secuiesc. Cele două persoane din aeronavă ar fi conştiente.

Actualizare.  Elicopterul SMURD nu poate ateriza pentru evaluarea medicală a pilotului și copilotului din avionul care a aterizat forțat, joi, în zona montană a județului Harghita. Un medic va fi coborât din elicopter pentru a acorda asistență celor doi, potrivit Mediafax.

Un elicopter SMURD a ajuns în zona montană, greu accesibilă, în care avionul de mici dimensiuni a aterizat forțat. „Având în vedere că terenul nu permite aterizarea, un medic SMURD va coborî prin troliere, pentru evaluarea medicală a celor doi”, au transmis reprezentanții IGSU.


Un avion de mici dimensiuni, care împrăștia substanță antirabică, a aterizat forțat în zona Vârfului Mădărași din județul Harghita. Avionul a luat foc imediat după aterizare, potrivit datelor furnizate de cel care a anunțat accidentul.

La bord se aflau pilotul și copilotul, care au ieșit imediat.

Ambele persoane sunt conștiente, fără răni grave și urmează să fie evaluate de catre echipajele medicale, anunță IGSU.

Spre locul incidentului se deplasează și trei echipaje de salvatori cu mijloace 4x4.

Un avion de mici dimensiuni, care împrăștia substanța antirabică, a aterizat fortat în zona Vârfului Mădărași din județul Harghita. Potrivit datelor furnizate de apelant, după aterizare avionul a luat foc.

La bord se aflau pilotul si copilotul, care s-au evacuat imediat. Ambele persoane sunt conștiente, fără răni grave și urmeaza să fie evaluați de către echipajele medicale. Având în vedere altitudinea mare la care a avut loc incidentul, se deplasează 3 echipaje de salvatori cu mijloace 4x4.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri