Un avocat din Oradea și soția sa, profesoară, au fost dați în urmărire generală

Data publicării:
6122012 20avocat 20oradea-37269

Anchetatorii fac apel la oricine îi recunoaşte, sau poate da informaţii despre ei, să sune la 112. În acelaşi timp, investigaţia pornită de inspectoratul şcolar arată că profesoara, înainte să dispară, era foarte tulburată.

Elevii spun că părea interesată, brusc, de religie şi, mai ales, de calea de urmat pentru iertarea păcatelor de moarte.

Profesoara în vârstă de 27 de ani ar fi fost de nerecunoscut în ultimele săptămîni, povestesc elevii. Orele ei nu mai aveau nicio legătură cu materia pe care o preda, economia. La ultimul curs, ţinut joia trecută, profesoara ar fi reuşit să îşi sperie elevii cu vorbele ei.

În acelaşi timp, familia avocatului caută explicaţii pentru dispariţia lui, dar şi pentru crima de care este acuzat. Apropiaţii ştiu că bărbatul a trecut printr-o traumă majoră. A fost bătut crunt când era student şi a zăcut inconştient, în comă, o lună de zile. Unchiul avocatului spune că de atunci, omul a făcut eforturi să ducă o viaţă normală.

Cu toate acestea, mama profesoarei a dispărut de marţi şi nimeni nu ştie nimic de ea. Vecinii au fost cei care s-au îngrijorat, când nu au mai văzut-o zile în şir.

Tot mărturiile vecinilor îl incriminează pe avocat. Ar fi fost văzut cum ieşea din bloc, cu hainele pline de sânge şi cărând un sac în spate. Anchetatorii au aflat şi că avocatul nu ar fi fost în cele mai bune relaţii cu soacra sa.

Cei doi soţi au fost daţi în urmărire naţionala şi toţi poliţiştii din ţară îi caută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri