Un bărbat a fost găsit mort în pădure, strivit de tractor

Data actualizării: Data publicării:
isu_vrancea_tractor

Un bărbat de aproximativ 55 de ani a fost găsit decedat duminică într-o pădure din satul Costişa, comuna Homocea, strivit de tractorul cu care acesta încercase să scoată un buştean din pădure, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud intervin în sat Costişa, comuna Homocea, pentru extragerea unei persoane decedate, prinsă sub un tractor. Victima este de sex masculin, în vârstă de aproximativ 55 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit autorităţilor locale, bărbatul era pădurarul satului şi ar fi mers la pădure sâmbătă după-amiază, unde a încercat să tracteze un trunchi de copac, dar, din cauza greutăţii foarte mari, tractorul s-a răsturnat şi l-a prins dedesubt. Bărbatul a fost găsit abia în cursul zilei de duminică.

La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud cu o autospecială şi o ambulanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Tot duminică, un tânăr din judeţul Sibiu a murit strivit de tractor, după ce a efectuat o manevră greşită şi s-a răsturnat, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri