Sari la conținut

ISU revine și precizează că bărbatul lovit de tramvai în București este în viață

Un bărbat a fost rănit după ce a fost prins sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.Reprezentații ISU au transmis iniţial că bărbatul a fost scos de sub tramvai fără semne de viaţă, iar ulterior au revenit cu precizări.

ACTUALIZARE 20:20Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov revine cu precizări legate de bărbatul lovit de un tramvai pe Şoseaua Viilor din Capitală, afirmând că acesta a fost resuscitat şi transportat la spital. Iniţial, ISU anunţase că bărbatul "a suferit răni incompatibile cu viaţa", relatează News.ro.

Reprezentanţii ISU au transmis iniţial că bărbatul a fost scos de sub tramvai fără semne de viaţă, iar ulterior au revenit cu precizări.

"Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni", a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.


Până în acest moment nu se cunoaşte cauza incidentului.

Circulaţia tramvaielor este blocată în zonă.

La faţa locului au acţionat Detaşamentul de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.