Un bărbat s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje în Călimănești

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Un bărbat din localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din această staţiune. Primele date arată că bărbatul a recurs la acest gest extrem din cauză că rămăsese fără loc de muncă, în urmă cu o zi expirându-i contractul în baza căruia lucrase ca agent de pază, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat s-a urcat, miercuri după-amiază, pe un hotel din staţiunea Călimăneşti şi că intenţionează să se arunce în gol, notează News.ro.

Înainte ca echipajele de poliţişti să reuşească să vorbească cu el, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a aruncat de pe clădirea cu zece etaje şi a murit pe loc.

Surse locale au declarat pentru News.ro că bărbatul lucrase ca agent de pază şi că marţi a fost ultima sa zi de serviciu, iar angajatorul nu i-a mai prelungit contractul de muncă.

În aceste condiţii, prima ipoteză este aceea că gestul sinucigaş a fost cauzat de disperarea bărbatului de a fi rămas fără loc de muncă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri