Un bărbat a scăpat cu viață după ce a căzut cu bicicleta în gol de la 9 metri, în timp de traversa un pod

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Un bărbat a scăpat cu viață după ce a căzut cu bicicleta în gol de la 9 metri, în timp de traversa un pod.

Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns, marţi după-amiază, la spital cu multiple traumatisme după ce s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta de la o înălţime de 9 metri, în timp de traversa un pod situat la intrare în localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către un pieton care se deplasa spre casă şi se afla la intrarea pe pod, el observând cum biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, bărbatul s-a prăbuşit de pe pod într-o zonă greu accesibilă, o echipă a pompierilor militari din municipiul Hunedoara intervenind de urgenţă pentru a-i acorda primul ajutor.

După o primă evaluare a victimei, echipa formată din şase salvatori a apreciat că bărbatul ar putea avea traumatisme la coloana vertebrală şi fracturi, astfel că intervenţia la faţa locului s-a realizat cu o saltea specială, potrivit Agerpres.

Rănitul a fost adus până la o ambulanţă SMURD, fiind transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Hunedoara.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri