Un bărbat care a încălcat ordinul de restricţie şi a agresat-o fizic pe mama sa a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
politia masina bun

Un bărbat din comuna gălăţeană Schela, care a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Galaţi şi a agresat-o fizic pe mama sa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii din judeţul Galaţi au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Schela, care a semnalat că vecina sa, în vârstă de 69 ani, este agresată fizic de fiul său, potrivit unui comunicat transmis miercuri de IPJ Galaţi.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit femeia la domiciliu, aceasta acuzând dureri toracice şi declarând că a fost lovită de fiul ei, în vârstă de 48 ani.

Bărbatul a fost depistat în grădina locuinţei şi în urma verificărilor s-a constatat că împotriva lui exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Galaţi, luându-se totodată, măsura evacuării din imobil pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 18.01.2018, precum şi aceea a obligării de a păstra o distanţă minimă de 200 m faţă de victimă şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, cu aceasta.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, bărbatul fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri