Un bărbat care nu a avut bani de bilet a fost prins de polițiști călătorind pe vagonul unui tren

Data publicării:
politia gara tren CFR FB

Un bărbat de 31 de ani, din județul Mehedinți, a fost prins, miercuri, de polițiștii din Gorj, călătorind pe vagonul unui tren de marfă. Acesta le-a spus oamenilor legii că a vrut să-și viziteze un prieten din Hunedoara, dar nu a avut bani de bilet, transmite corespondentul Mediafax.

Tânărul de 31 de ani, din județul Mehedinți, a fost depistat, miercuri, în localitatea Bumbești-Jiu, județul Gorj, pe vagonul unui tren de marfă, care circula pe ruta Craiova - Petroșani.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că vrea să meargă la prietenul său din Petroșani, în județul Hunedoara, dar nu are bani să-și cumpere bilet de tren.

„Polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Greci, județul Mehedinți, care se afla pe un vagon tip platformă, aflat în compunerea unui tren de marfă, care circula pe relația Craiova - Petroșani, care a refuzat să părăsească zona de siguranță feroviară, în urma solicitărilor repetate ale organelor abilitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de pătrunderea fără drept în zona de siguranță feroviară”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prins în timpul acțiunii „Clean Stations”, acțiune orgaizată în zona stațiilor de cale ferată din toată țara.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri