Un bărbat care se plimba cu un pistol în mână, în zona Tineretului, anchetat de polițiști

Data publicării:
masina de politie_fb politia romana
Foto: Facebook/Poliția Română

Poliţia Capitalei a demarat o anchetă după ce mai multe persoane au sesizat că un bărbat cu un pistol în mână se plimbă haotic printre maşini, în zona Tineretului. Echipajele sosite la faţa locului l-au depistat pe suspect într-un imobil din apropiere şi au stabilit că pistolul era de tip air soft, armă neletală. Bărbatul a fost dus la audieri.

 

„În jurul orei 19.30, prin mai multe apeluri 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată că, în zona Tineretului, un bărbat se deplasează haotic printre maşini, având în mână un obiect ce părea a fi un pistol”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Secţiei 14 Poliţie, bărbatul fiind găsit într-unul dintre imobilele din apropiere.

„Acesta a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. Asupra lui, la controlul corporal, a fost găsit un pistol de tip air soft (arma neletala, nesupusa autorizării)”, a mai transmis Poliţia Capitalei, care face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi care este motivul pentru care bărbatul se plimba cu pistolul pe stradă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri