Un bărbat cu alcoolemie record și fără permis s-a răsturnat pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Traficul, restricționat

Data publicării:
masini-politie-autostrada-innorat-pr-fb
Mașini de poliție pe autostradă. Foto: Poliția Română

Un bărbat care circula cu alcoolemie record s-a pierdut controlul volanului, pe Autostrada Soarelui, a trecut prin balizajul ce separă sensurile, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat. Prima analiză de sânge a arătat o alcoolemie de 3,15 mg/.litru, potrivit Mediafax.

Bărbatul beat și fără permis s-a răsturnat, pe A2, într-o zonă unde traficul este restricționat pe o singură cale de mers.

Din cercetări polițiștilor a reieșit că bărbatul ar fi condus mașina băut și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, trecând prin balizajul ce separă sensurile de mers, după care ar fi pătruns pe contrasens, unde s-ar fi răsturnat și ar fi rămas imobilizat pe banda de decelerare.

„Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieșit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieșit o alcoolemie de 2.97 mg/l”, spun polițiștii.

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere.

În mașină se mai aflau trei persoane, care nu au suferit răni,

Balizajul a fost distrus pe o porțiune de aproximativ 50 de metri.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar luni Judecătoria Lehliu-Gară a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri