Un bărbat cu mandat european de arestare, prins în parcarea unui hipermarket din Focșani. Cum s-a dat de gol

Data publicării:
barbat cu mainnile incatusate la spate
Foto cu caracter ilustrativ: GettyImages

Un bărbat de 27 de ani, din comuna Tâmboeşti, care avea emis pe numele său un mandat european de arestare de către Parchetul din Nancy, Franţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi rele tratamente comise asupra unei persoane, a fost prins de poliţiştii vrânceni în parcarea unui hipermarket.

„La data de 16 decembrie, ora 22,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Moldovei, în parcarea unui hipermarket, au identificat un bărbat, care a devenit agitat. Poliţiştii au stabilit faptul că faţă de bărbatul de 27 ani, din comuna Tâmboeşti, era emis un mandat european de arestare de către Parchetul din Nancy, Franţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi rele tratamente comise asupra unei persoane”, informează luni IPJ Vrancea.

Cel în cauză a fost condus de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Bărbatul a fost încarcerat, pentru 30 de zile, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autorităţile judiciare din Franţa.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri