Un bărbat dat în urmărire pentru trafic de femei și copii în România a fost prins în SUA

Data publicării:
catalin lupu

Cătălin Lupu, în vârstă de 51 de ani, un bărbat care era dat în urmărire prin Interpol pentru trafic de femei şi copii în România, a fost arestat sâmbătă dimineaţă în Florida Keys, Statele Unite, informează site-ul local10.com.

Bărbatul a fost descoperit într-o locuinţă pe care o ocupase ilegal, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din comitatul Monroe, Adam Linhardt. 

Poliţiştii din localitate au fost sunaţi de un agent imobiliar că este posibil ca într-o casă să existe persoane care locuiesc ilegal. Când un poliţist a ajuns la faţa locului, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, el a văzut că uşa din spatele casei era deschisă şi a observat că în bucătărie era apă și mâncare. În timp ce poliţistul aştepta întăriri, Cătălin Lupu a ieşit din dormitorul în care se afla şi a fost arestat. Un alt bărbat de 49 de ani a fost găsit dormind în casă. În locuință nu se aflau și alte persoane.

Poliţiştii au descoperit apoi că Lupu era dat în căutare prin Interpol şi că se afla ilegal în SUA.

Cătălin Lupu a fost predat agenţilor Poliţiei de frontieră.

Bărbatul se află acum în custodie federală, iar celălalt bărbat, a cărui naţionalitate nu este precizată, a rămas în liber.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri